Murphy él és teszi a dolgát. Neki nyáron sincs kevés. Gondoskodnia kell például nyaralásunk tönkretételéről. Mert Murphy örök törvénye az, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Van, hogy a hátsónknál kezdődik a nyaralás hangulatának romlása.

Mikor jöjjön ki az aranyér, ha nem az indulás előtt? Vagy a nyaralás helyszínére érkezést követő napokban?

El tudod képzelni, hogy milyen érzés külföldön aranyeres problémákra megoldást keresni? Netán a szállodában magyarázni, hogy mi a bajod, és mit szeretnél? Nem lesz őszinte a mosolyod!

Az aranyérrel együtt élés két aranyszabálya vakáció előtt:

  1. Ne amortizáld le magad nyaralásra készülődvén!

Vagy jó előre kezdj a bevásárlásba, készülődésbe, vagy hagyd az egészet a francba, lesz, ahogy lesz! Kerüld el azt, hogy még az utolsó nap is rohangálással teljen. Mert még nincs a gyereknek kissapka, vagy hiányzik a kilencven faktoros napvédő… Van, aki a fél gardróbszekrényt odarakja, biztos, ami biztos alapon. Aztán megérkezik, és csak néz, hogy mitől olyan fáradt. És ahogy megpihen, előjön az összes tünet, a derékfájástól a torokgyulladásig. Nem beszélve az aranyérről, ami már alig várja, hogy végre eljöjjön az ő ideje! Rohangáltál? Cipekedtél? Most megpihensz? Na, jó, gyerünk! És támad. Te pedig strandolás helyett borogatod, kirándulás helyett pihenteted. Végül is mindenki jól jár – neki volt egy jó nyaralása, te pedig biztosan nem csináltál semmit a vakációd alatt!

  1. Az autódon kívül magadat is szállítsd el egy jó kis szervizbe indulás előtt!

Ha nem akarod az út mentén tölteni lerobbant kocsival az idődet, akkor elviszed a szervizbe, mielőtt külföldi útra indulnál.

A popódat miért nem viszed el? Sokkal sérülékenyebb, sokkal érzékenyebb, mint a kocsid karburátora!

Egy telefon, egy óra, néhány ezer forint és megkapod azokat az orvosi instrukciókat és szereket, amelyek segítségével biztosan átvészeled szenvedés nélkül a pihenés egy-két hetét.

Telefonos bejelentkezés        +36 20 944 9456