Az aranyér kezelésének legfelületesebb módja a különféle kenőcsök, kúpok alkalmazása. Az internet, a média teli van a legkülönfélébb szerek hirdetésével, csodatévők és csodaszerek ígéreteivel.

Minden felelős proktológus (aranyér sebész) erőteljesen ellenzi ezek orvosi vizsgálat NÉLKÜL vagy HELYETT való használatát.

Miért?

Ugye, tudjuk, hogy mi a különbség az OKi kezelés és a TÜNETi kezelés között? Az egyik megoldja a bajt, a másik elfedi a bajt.

A végbélfájdalom leggyakrabban NEM az aranyér tünete, hanem például végbélrepedésé vagy a stresszé.

A szabad forgalmú kenőcsök, kúpok erős hatóanyagot nem tartalmaznak. Lényegében egy kis fájdalomcsillapító hatásúak

Ezek a szerek a TÜNETEKET célozzák meg. Nem az okot szüntetik meg.

Az igazán hatékony szerek vénykötelesek, orvosi vizsgálat nélkül nem lehet hozzájutni.

Ne dőljünk be a csodálatos gyógyulást ígérő laikus könyveknek. Rossz hallgatni a zagyva, szakmaiatlan, tévedésekkel teli anyagoknak.

Gyakran sajnos már csak akkor kerül orvoshoz a páciens, amikor már csak hosszadalmas és fájdalmas eljárásokkal lehetett a betegségtől megszabadítani. Nem beszélve az olyan esetektől, ahol a tünetek mögött végzetes betegség húzódott meg. A végzetes betegség kezelésének a halogatása pedig törvényszerűen végzetes kimenetelű.

Itt el kell mondani, hogy az orvos célja soha nem az ijesztgetés és a félelemkeltés. Amikor unos untalan arról beszél, hogy időben… és megelőzni…, akkor az a pillanat jut eszébe, amikor ránézett az ultrahang képernyőjére egy páciens vizsgálata közben és megnémult, mert látta, hogy a panaszok, amelyek már évek óta kísérik a pácienst, végzetesek és gyógyíthatatlanok.

Sajnos nem egy ilyen előfordul egy-egy orvos praxisában. És ez még egy sokat látott orvost is erősen megvisel.

Tehát amikor arról beszél, hogy időben… és megelőzni… akkor egyetlen dolgot akar! Hogy Ön jöjjön IDŐBEN, ha panasza van, mert az segít MEGELŐZNI a nagyobb bajt!

A hirdetéseknek bedőlni a következők miatt nem célszerű: nem tudjuk mi a bajunk.

Telefonos bejelentkezés        +36 20 944 9456