Rólunk

Aranyér- és más végbélbetegségek tüneteivel forduljon hozzánk! Közel húsz év alatt több ezer páciensünk szabadult meg kínzó panaszaitól. Fontos már itt kihangsúlyozni: a legbanálisabb panaszok komoly betegség hírnökei lehetnek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy fizikailag mennyire fájdalmas együtt élni ezzel a betegséggel, és hogy lelkileg mennyire kényelmetlen orvoshoz fordulni vele.

Legfőbb célunk a betegség teljes gyógyítása a lehető legrövidebb idő alatt, fájdalommentesen úgy hogy zavartalanul folytathassa napi tevékenységét, sportolhasson, dolgozhasson. Célunk, hogy az eredmény végleges legyen.

Ennek érdekében az alábbi alapelvek mentén építettük fel proktológiai praxisunkat:

1. Tapasztalat és fejlődés

Két évtized tapasztalatát folyamatosan ötvözzük az orvoskongresszusokon, továbbképzéseken és tanulmányutakon elsajátított legfejlettebb eljárásokkal. Rendszeresn konzultálunk és eszmét cserélünk a világ vezető proktologusaival.

2. Extraprofit helyett beruházások

A 21. század orvoslásának kulcsa a modern orvosi technológia. A mi eredményünk pácienseink gyógyulása, amihez nélkülözhetetlenek tartjuk a legújabb orvostechnológiai eszközök, berendezések beszerzését, használatát. Rendelésünkön a páciens tapasztalja ennek "interaktív" jellegét.

3. Fájdalommentesség a testnek, kímélet a léleknek

Környezetünket és folyamatainkat úgy alakítottuk, hogy az páciensünknek a legnagyobb tapintatot biztosítsa. Sebésztől szokatlan módon holisztikus szemlélettel gyógyítunk, a funkciót mindig szem előtt tartva.

4. Eredményességünk az elégedettség

Eredményeink az átlagosnál messze alacsonyabb szövődményarány és kiújulás, valamint pácienseink közel 100 százalékos elégedettsége.

Aranyér Aranyér műtétek Aranyér műtét nélkül